2013. november 18., hétfő

Hittankönyvet ajándékba!

Nem vártuk meg a karácsonyt, hogy cipősdobozokat gyűjtsünk, hanem a tanévkezdethez kapcsolódóan "Adj ajándékba egy hittankönyvet!" akciót hirdettünk meg az evangélikus gyülekezetben.
Ezzel az ingyen tankönyvre jogosult diákjaink hittankönyveit többek között a Pestszentlőrinci Evangélikus Gyülekezet áldozatkész tagjainak hozzájárulása nyomán szereztük be. Az adományozók közül többen személyesen adták át a hittankönyveket, így megismerkedtek a diákokkal, és személyes üzenetet, igét, áldást írtak a könyvek elejébe.


Bízunk benne, hogy ez nem egyszeri kapcsolódási pont volt, hanem egy hosszabb út kezdete, melyen a gyülekezeti tagok is figyelemmel tudják kísérni egy-egy diák testi-lelki fejlődését, és egyúttal betekintést nyerhetnek az iskolában zajló életbe is. Köszönjük nekik, és biztatjuk őket a gyermekek kísérésére!
A diákok számára pedig most már konkrét személyeket is jelenthetnek azok, akikről eddig csak elmondtuk nekik: imádságos szeretettel állnak mögöttük és az egész intézmény mögött.


 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése